måndag 17 december 2012

Skitdag. .......
Denna dag började ju skitläskigt....höll på att fixa till på morgon när skolfolket åkt iväg och helt plötsligt fick jag  fyrdubbelseende och allt bara blev helt konstigt......stoppade skallen mellan bena för jag trodde jag skulle tuppa av,men allt bara fortsatte att vara helt kajko....ingenting funkade i synen......jag la mig på golvet trodde jag skulle få skrika på hjälp på Linnea som låg och sov med Lilla Ebba......men efter ca 10 minuter så började det lugna sig och jag började återfå synen med bara mindre synrubbningar...men hela dan har jag varit öm i kroppen......och känslig för ljus.... helt mysko.......Och sen ringer Mia på kvällen och mår jättedåligt......Pappan skjutsade in Julia för att hjälpa till med Zacke och Emma ställde upp och följde med Mia till Läkaren och där på Närakuten blev hon remitterad upp till öron på Ackis.....mina jaktmarker.........och där har dom tagit prover och tror att hon har halsfluss under tungroten Stackarn.....och så ska hon tillbaka imorrn.....nu fick hon penicillin och smärtstillande med sig hem......usch vilken dag det blev......... jag sydde ihop mina färdiga bluffisar.......och imorrn ska dom resa till Sundsvall......fortsatte så gott jag orkade med huvbabykoftan....... Godnatt nu ska jag försöka sova en stund.........åhhhh just ja vann tre bud på Garn på Tradera sååååå härliga färger =)

3 kommentarer:

 1. Men lilla gumman.... de där lät inte bra!!!! Hoppas du får en mycket bättre dag idag! Sitter och väntar på frukostkompis på fritids och vill bara hem :D

  SvaraRadera
 2. Låter jobbigt, hoppas du slipper det igen.
  Kan tänka mig att du blir väldigt trött efter när något sådant händer.
  Nu hoppas vi du mår bättre framöver.
  Kramar från Virre

  SvaraRadera
 3. Då du gör sådan där fin "fuskpälkant" på fubbisarna, virkar du dit dem i efterhand? Jag stickar mössor för brinnande livet nu stickar jag sådana med en stor tofs upptill som kostar hur mycke som helst på affären, jag gör dem med restgarner och tofsarna i "pälslookalike" garn :)ungdomarna är tokiga i dem och jag får något att göra ;-) ska snart börja på en ny mössa och tänke börja med en pälskant nertill men funderar på om jag ska virka på den i efterhand eller sticka den från början? TACK än en gång för din fina blogg //Tessa från ett -21 graigt Norrland.

  SvaraRadera