fredag 3 oktober 2014

Morgongäst ♡♡♡

I morse kom Tuva hit tidigt för att åka med Ville till skolan,pappa Simon måste iväg tidigt och Sara va på ngn barnmässa's  VIP frukost.......hon och Linnéa va där, ska bli kul att se vad Linnéa shoppat.........så därför fick Tuva komma hit......hade det helt barnfritt här hemma idag,tyst som i en kyrka......men efter 14 så kom Ville hem och även Sara ,Tuva och Isak dök upp....... har även idag haft det bökigt med slemklumparna,får inte upp dom......livrädd att dom ska växa på sig till hus storlek typ......har snart stickat färdigt Isak's kofta, den kommer bli så fin på honom... men nu är jag så trötter......så jag önskar er en ☆Godnatt☆

6 kommentarer:

 1. Finaste du vad fint du stickar! ..Usch för dessa slemproppar....stackars söta du..kram o natti på dig 💗Gunilla

  SvaraRadera
 2. Vilken fin kofta!Kram

  SvaraRadera
 3. God morgon! Du kommer o fixa slemklumpen...även om det jobbigt och panikigt just då...Synd att man inte kan suga ut slemmet redan nu! Så att det inte blir några klumpar! Hoppas du får en fin lördag med mycket bus från Sissi. Och några barnplagg ska du hinna sticka i helgen:-)

  SvaraRadera
 4. Så fina färger på koftan!

  SvaraRadera
 5. Fina Du!
  Jag följer din blogg varje dag och jag tycker du verkar vara en sådan fin och härlig människa. Vilken kämpe på många plan, vardag, familj, sjukdom och positiv syn. Vilken tur att du har så fina personer runt dig som ger dig styrka och glädje. Sänder dig ett fång med min favoritblomma lilja.
  Varma höstkramar till dig!!!

  SvaraRadera
 6. Hoppas slem klumparna ger sig usch vilka rackare!fiiin kofta kan man hitta mönster nånstans tro?kram Annette

  SvaraRadera