måndag 30 april 2012

Flyttat in...... tänt alla ljuslyktorna......


Nu har vi gått in......käkade middag för första gången ute i uterummet......Härligt...... Pappan och Ville har cyklat ner till våran närmaste kaständning på Bärbyäng..... Jag håller mig hemma är så trött efter denna dag...... yrslig...... men har njutit av dagen och hoppas att morgon dagen blir lika härlig......Torsdag är det ju dax för inläggning på Onkologisk Endokrinologi avdelningen igen......för att kolla om det finns några tumörer i ryggraden...... Tumören i hjärnan ska också kollas,just nu avvaktas operationen....... skit cancer....... ikväll är ju Alcatraz på tvn igen......tycker att den serien har varit rätt så bra hittills..... näpp nu ska jag ta en kopp kaffe och kolla på Fråga Doktorn =) Och fortsätta sticka på Calles tröja <3

5 kommentarer:

 1. Jag beundrar dig som kan fokusera på positiva saker mitt i allt elände! Snacka om förebild och "krutgumma"!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Håller med Lena. Kram till Supergumma

  SvaraRadera
 3. Du har verkligen haft en härlig dag.bra med så fin uppladdning inför det som ska göras på torsdag...Ladda upp med en massa positivitet...det är min tro.
  Du bor i rena paradiset...tycker jag.Tänk,att ha ett fint litet fiskeställe så nära inpå,cykelavtånd.Bra för lillkillen också,att få koppla av med roliga saker.
  Du är värd all beundran♥♥♥ Styrkekramar i massor.

  SvaraRadera
 4. Kramas med dej vännen. Ha ännu en fin dag ute i solen <3

  SvaraRadera