torsdag 3 oktober 2013

Det är jobbigt att vara själv........

väckarklockan ringde 05.20 ,käka frukost innan alla piller som ska intas man blir nästan mätt bara på alla dom....sen satt operation väckning igång....... Ville va trög att vakna och när han väl vaknade så ville han inte gå till skolan.....påstod att det va ngn som va dum i skolan.... men pappan får ta tag i det imorrn med lärarna . Titt kom och hämtade honom vid 07.30 för att cykla ut till skolbussen.....när alla väl kommit iväg så blev det en krasch i soffan för mig...... kvicknade till så jag kunde göra dagens göromål.... i min takt...... Linnéa Ebba och Tobias for in till stan med 10.30 bussen =) och vet ni vad ????? Jo jag blev helt allena i huset......njöt av tystnaden...... titta på Hem till Gården i lugn och Ro...... Äta en god lunch efter middan från igår kyckling,pasta & wookade grönsaker...med cremé fraich och sötsur sås till =) sååååå gott ! Sen gick jag efter posten och gissa va som låg i lådan.... Jo det färggladaste garn i regnbågens färger Opal Surprise...... Tänk att Garn ger mig sånt lugn i själen.... Bara av att få titta,klämma och klämma =) ibland är det mysigare än att sticka att bara få och njuta av garnnystan =) sen började huset fyllas av folk igen...... och Äntligen kom pappan hem så jag ficl lite avlastning från tjatande 8-åring och tonåringar....Det är jobbigt när man inte mår bra att vara själv i 3 dygn......MEN JAG KLARADE AV DET =) Med hjälp av Titt förstås.... Men nu är jag Tokslut....Blev färdig med Isaktröjan ikväll och den kommer passa honom så bra...Mormors lilla kille <3 Nä nu måste jag ta mina giftpiller och spela WF sen blir det Natti Natti

3 kommentarer:

 1. Blir så imponerad av vad du orkar med trots att du fajtas mot cancermonstren. Helt imonerande!!
  Håller med dig om att garnnystan är så fina att bara titta på, och att tänka ut vad det ska bli för något. Har också köpt det opalgarnet du fick hem idag. Det har " bott" hos mig i ca 1år men har inte kommit på vad det ska bli än. Kanske strumpor i avbruten mosstickning. Det finns sådana strupor på en blogg som heter dödergök. ( ifall du vill se hur dom ser ut ;-) ).
  Hoppad du får det lite lugnare i några dagar nu.
  Massa kramar <3 Virre

  SvaraRadera
 2. Det måste kännas som ett styrkebevis när de tre dagarna var över! Du lever upp till talesättet att vi klarar mer än vi tror och du klarar verkligen mer än de flesta tror! Kramar om min tuffa Betty.

  SvaraRadera
 3. Jaa du är otrolig..hoppas du o mannen får en skön o lugn helg♥Gunilla

  SvaraRadera