onsdag 30 oktober 2013

Ordningen återställd. ....

idag kom pappan hem efter att ha varit borta på nån konferans..... det är jobbigt att va själv hemma med allt....komma ihåg en det ena och en det andra..... och Ville stackarn som drömmer mardrömmar....vi hade ett litet prat i förmiddags...och då kom det ju fram tydligt va han är rädd för....Om du dör mamma, då vill jag också dö.........Alltså det sliter i mitt Hjärta just nu......Stackarn då är det det han mådde dåligt för här om kvällen..... skönt att det inte är så mycket reklam längre om skitcancern......ja det är skönt att han är hemma igen och hjälper till med surrande , tjattrande Djurströms systrar.......... Just nu är Philip hundvakt åt Tims vovvsingar Ludde & Lexi också eftersom ordinarie hundvakten fått förhinder...... men dom va så söta idag Philip och Ville när dom gick ut med hundarna på långpromenad....men dom får bo ute i Tims gamla rum eftersom våran Larsson katt är så himla rädd för hundar..... Har i kväll stickat färdigt Bluffis nr 7 och han lägga upp för 8:an innan jag började förbereda för natten....Tittade på Johan Glans i Halvvägs till himlen... han är ju bara för bra.....man får sin goda skratt...... Det är inte alltid det kommer mys med Postis....idag kom tiden för läkarbesöket efter magnetröntgen av hela kroppen och även denna gång skallen/hjärnan,blir härliga timmar i helvetesmaskinen, hua och usch =( Och den 10:e december får jag veta om det stannat ,kommit fler hjärntumörer (vilket jag befarar), om det spritts till fler lymfkörtlar än alla dom smittade jag redan har,hur skelettet mår och om det är några frakturer i bröstkorgen eftersom jag har så hiskligt ont i bröstkorgen.......... Men först ska vi fira lite spök på fredag...då vi barnvaktar Zacke så funderade jag på med hjälp av Linnéa göra en spökrunda åt dom med godis och diverse spök.... ja ja vi får se vad vi hittar på till småkillarna ...nu är det som vanligt dax för giftpiller.... önskar Er alla Godnatt <35 kommentarer:

 1. Återigen rinner tårarna när jag läser din blogg :(
  Det finns inga ord som låter vettiga när man ska skriva nåt här till dig.
  Jag blir så jäkla förbannad på den där förbaskade sjukdomen.
  Sänder mängder med styrkekramr till dig och din familj <3
  Cecilia

  SvaraRadera
 2. Ja DU är otrolig! Helt igenom är du det...Åssa på det berömmer du mej..gumman du är otrolig, DU är min förebild många gånger önskar att jag vore starkare ibland..Lille Ville, klart han grunnar o tänker..Han är ju också i.den åldern då man funderar på allt så klart..Här kommer en varm kram...två..en till Ville också;) ♥Gunilla

  SvaraRadera
 3. Lille Ville. Han skulle kanske behöva nån att prata med utanför familjen. Tänker så på er. Styrkekramar från Lotta

  SvaraRadera
 4. Hej! Läser din blogg om stickning och familj. Du är fantastisk. Tänker såhär: Tala om för lille Ville att du inte vill dö och att du vill vara med honom tills han blir stor. Om du går bort så kan han leva vidare och ha den vetskapen att du önskade vara med honom. Han kommer alltid att tänka på det och få styrka av det. Hoppas att du besegrar cancern. Han behöver nog prata med någon men han måste veta att du inte vill lämna honom. Man blir stark av att veta, det tror jag.

  SvaraRadera
 5. Lille Ville <3
  Skönt i alla fall att ordning är återställd på hemma fronten. Jag förstår att du bävar inför dessa timmar i helvetesmaskinen. Jag håller tummar och tår att det går bra.
  Kram och sköt om er. Hoppas ni får en rolig och lite läskig fredag <3
  Anki

  SvaraRadera