fredag 11 oktober 2013

Jag lyckades JAG LYCKADES !!!!!!!!!!

Tänk känslan när man lyckas med ngt man aldrig trodde man skulle göra....... eller inte ville göra för man trodde det skulle va för tråkigt...... Men så upptäcker man att det är inte alls så....EN HELT NY VÄRLD ÖPPNADE SIG !!!!!!! jag har stickat mitt första par sockor ever...... är så himla nöjd och dom blev helt okej....... Holly Moses nu blir det mer sockgarnsinköp....... finns ju så himla mycket fint..... ÅHHHH VA SKOJ !!!
Dagen har varit okej förutom den förbenade värken i kroppen och svullnaderna på vänster armen...... men Emma kom och förgyllde min lunch med rökt lax som vi gjorde iordning och hade på macka såååååååå himla gott.......
Sen har hon suttit vid min sida och virkat medans jag stickat,en riktig mysdag.....skönt med Emma hon vet vad jag vill utan att behöva säga ngt.....efter det dystra beskedet om att cancern invarderat kroppen Hösten 2011 så har hon varit vid min sida hela tiden igenom alla tre operationerna ...och dom svåra ångestattackerna.........och efter att vårdat mig hemma efter operationerna så vi har väl utvecklat något sorts samförstånd.....skönt dom stunder man mått och mår skit....så vet hon vad jag behöver.......
Nu har vi det lugnt här hemma Philip & Julia har åkt iväg.........Pappan skulle in på ngn pub och kolla fotbollsmatchen med Veteranlagen.......Tim har nu flyttat till sin egna nya lägenhet........Så Jag,Linnéa och Ville får en myskväll.........Tim va hem en sväng på dan och hämtade mera utav sina grejer...... så nu Gott Folk vill jag Önska er en Fin Fredagskväller...........5 kommentarer:

 1. Vad gott att läsa att du har en sådan fin Emma vid din sida!
  Och sockorna blev så fina, vilket fint garn med alla färgerna.
  Hade väl aldrig trott att du inte skulle få ihop ett par sockor.
  Önskar dig också en fin kväll! Anna

  SvaraRadera
 2. Söta strumpor! Vem får äran att ha dina första strumpor?
  En del av din text denna gången hade gröna bokstäver, hade jätte svårt att se vad det stod. Rött och blått funkar. ( Jag brukar läsa i min mobil) det kanske beror på det.
  Ha en bra helg<3 kram Virre

  SvaraRadera
 3. Jag var säker på att du skulle klara det! Och, jag blir så glad inombords då jag riktigt känner igenom det du skriver hur lycklig och glad du är för att det lyckades.
  Du förtjänar alla glada känslor i världen!
  Nu ser jag fram emot fler par sockor att beundra. (((kram)))

  SvaraRadera
 4. Vilka fina sockar❤
  Skönt att du har Emma vid din sida och att ni kan bara vara i varandras sällskap.
  Jag beundrar din livsglädje. Kram ❤

  SvaraRadera
 5. HURRAAAAAA!!!!!!!!!! Jätte fina sockor.Förstår din glädje ♥♥♥♥
  Styrkekramar ♥

  SvaraRadera