onsdag 16 oktober 2013

Sjukhusdag på Ackis.... =(

Idag va det dax för att lämna prover och om dom va okej få ta mina sprutor Xgeva och Sandostatin lar...... och sen visade jag mina händer igen för sköterskan och hon tog tag i så jag fick träffa läkaren under tiden jag satt och väntade på provsvaren...och nu äntligen tyckte dom att det såg inge bra ut....så det skulle rådgöras med en professor i Stockholm om dom kunde ge mig kortison mot alla sår som jag har,en förmodad biverkan av Afinitor....och sen skulle det även rådgöras medläkarna i Stockholm om jag får ta influensavaccinet....vilket verkar inte självklart att jag får göra....men jag får helst inte bli sjuk heller eftersom mitt immunförsvar inte är det bästa....så jag hoppas få ta sprutan utan att det blir några konstiga biverkningar av det också....... Läkarna skulle höra av sig innan helgen..... för nu måste jag få hjälp mot alla mina sår ,nu gör dom ont..... tillbringade del av dagen däruppe med mitt förmiddagskaffe,macka och banan och när svaren kom fick jag med nöd och näppe ta mina sprutor.......HB värdet är också det jättedåligt och har det inte bättrat på sig till nästa provtagning så överväger man att ge blod..... Vampyr Bettan <3 Tur man har stickningen när man sitter och väntar <3 ha ha "En stickande Vampyr" när jag väl kom hem så va jag helt slut....blir totalt tom när man varit däruppe , för många dåliga minnen,ångestfyllt..... Så imorgon blir en dag i vila mest för knoppens skull..... Mia kom hem med lite glädje till mig,jättemysiga garnnystan hade hon köpt åt mig....hon lyckades pricka in perfekt dag för det....att få garn ger min själ lite ro,jag blir lugnare..... sen har eftermiddan kvällen bara susat förbi....och nu väntar Myslådan på mig...... är trött...... lite ledsen...... Men imorgon är det en ny dag <3 Godnatt Världen !

5 kommentarer:

 1. :( Jag vet inte vad jag ska skriva? Alla ord känns som ja.. helt fel bara. Samtidigt så vill jag ändå säga att jag tycker du är fantastisk! För mitt i allt det svåra så lyfter du ändå fram något positivt. Så starkt!

  Sänder dig en stor kram och hopp om de får bukt med dina sår <3

  SvaraRadera
 2. Jaa jag håller med tjejmorsan..du är unik..får gå igenom så mycket o ändå ha humor:) :) kul att du fick lite garn igen då...Varma goskramar från mej♥ Gunilla

  SvaraRadera
 3. Jag läser din blogg varje dag och du är värd all beröm... för din styrka och kämparglöd.
  Vill också säga att de är ett nöje att läsa om och titta på allt fint du stickar. För att inte tala om att läsa om o se på foton av din härliga familj..
  Jag sänder en klapp på din kind för att torka dina tårar och en
  STOR STOR KRAM
  från en Margareta som du inte känner....

  SvaraRadera
 4. Jag finner heller inga ord som känns rätt i kväll. Jag håller tummarna att du får hjälp med dina såriga händer och att du får ta vaccinet. Klent tips men persilja är bra mot blodvärdet dessutom kan man äta tunnbrödspalt som macka.
  Härligt med fler nystan. Hoppas du får en god natt sömn efter denna jobbiga dag.
  Kram ❤
  Anki

  SvaraRadera
 5. Hej Bettan!
  Ja, din styrka är fantastisk. Och du sprider en värme, som känns ända in i mitt hjärta. Önskar jag kunde göra nått för att lindra. Men vi är många som följer din kamp. Och många varma händer att hålla, i tanken, när det känns svårt. Du har ett hjärta av guld, och att tårarna kommer, är en styrka men även sorg över det svåra som är. Håller din hand, i det tysta och finns som en vän i världen för dej. Kramar i massor, och även garn <3 Eva / Stickcafét

  SvaraRadera