fredag 25 oktober 2013

Tuppat av......

hade jag gjort för 2 1/2 år sedan om jag tagit influensavaccinet..såååå himla spruträdd.... Men idag gick det galant,distriktsköterskan som tog va jätteduktig....jag kände ingenting......dom tyckte att jag skulle prata med mina onkologläkare om att även ta vaccin mot lunginflammation ... pneumokockvaccin..... så det får jag ringa om på    måndag.... träffade även på våra trevliga grannar , Fårtanten med make som också skulle få sig ett stick i pälsen <3 Sköterskan tyckte att mina sår över armar och händer såg otäcka ut....och det gör dom....inte kul...... haft mindre värk i bröstkorgen idag,skönt när man får ngn dag med mindre värk.....efter vi kom hem från VC så begav sig pappan ut på ett rullskidepass och jag fixade middan...... sen blev vi barnvakt till Lilla Parveln....har lovat att hjälpa till och ta honom ett dygn i helgerna så Parvelns mamma får lite egentid då hon är ensamstående mamma...så just nu sussar två små gossar sött i våran säng <3 Två lyckliga killar fick åka in och köpa fredagsmys och kom hem med det stora just nu...Fingercycles och fingersparkcykel....två mycket glada killar..... Stickat blev det lite på förmiddan idag och blev färdig med nr 3..... dom blir så härliga i färger och mönster...gillar garnet jättemycket och till min förtjusning så fick jag tag på fler andra färgställningar,såååå glad..... Nu är jag trött och mår lite illa...vet att det beror på giftpillret.... så nu kryper jag ner i sänghalmen....och spelar lite Word Feud..... Och hoppas få drömma mysiga drömmar....men först lite skrivande i blogg nr 2....om mitt liv ur en annan synvinkel....den om hur det va att vara barn i "Huset som Gud glömde" och fram till nutid.... Godnatt på er <34 kommentarer:

 1. Va gla jag blir att sticket gick bra idag...gillart inte nåt vidare heller men börjar bli van...Jag var tvungen att ta Vaccinationen för lunginflammationen också..lika bra det då. BARA hoppas man inte får feber o förkylning för då får man ej ta sprutorna :(..Du söta som stickar så mycket fint. ..DU är en såå fin person ska du veta ♥..Hoppas jag får läsa den andra bloggen sen men den blir väl låst antar jag. ..kramis o nattis ♡ Gunilla

  SvaraRadera
 2. Härligt att du nu är vaccinerad!
  Fantastiskt av er att avlasta dottern en helg i månaden ❤
  Dina alster är så fina och jag hoppas du sluppit mardrömmar i natt.
  Kram
  Anki

  SvaraRadera
 3. Trevligt för oss också att träffa grannarna. Vi ses inte så ofta nuförtiden, förr var det iallafall majbras en gång per år. Du ser väldigt pigg o fräsch ut, lite svårt att ta in alla bekymmer du har, när man ser dig. Kram på dig Bettan säger grannen fårtanten.

  SvaraRadera
 4. Du är verkligen en mamma, som ger allt det där man önskar ge och som man vill ha..Att avlasta sina barn är inte alla som kan orkar eller vill, men du gör det och så självklart. Styrka! Att du har kraften är imponerande och ger iaf mej mer energi att göra saker med mitt liv.

  SvaraRadera