tisdag 8 november 2011

Kan inte sluta grubbla...........


Tankarna bara far runt i skallen.....som att tänk om jag inte upptäckt det i tid.....vem ska ta hand om Ville,mammas lilla kille.......ja det är mycket.......Men nu har maten ställts in i ugnen och jag ska kolla på Tisdagens stickcafe på facebook......man får så mycket ideer därifrån.....Ville han leker med sitt och babblar sönder mina öron hi hi hi sötnosen min.......

2 kommentarer:

 1. Min älskade syster!
  Den som kommer ta hand om Ville är du!! Du kommer att gjeja det här, du är starkare än du tror. Det kommer vara en jobbig period för dig, men det finns hjälp att få runt omkring. Du är absolut inte ensam i detta. Du har din familj runt omkring dig, jag finns här till 200% för dig. Man måste inte vara duktig jämt, man kan få vara liten ibland, inte ha så höga krav på sig. Det här kommer du greja, så tänk inte tankar som vem ska ta hand om Ville för det skall du göra och fortsätta göra. Vi ses imorgon, då skall vi mysa, sedan skall du få dryckerna så att du kan komma upp i vikt också.
  Älskar dig min syster. Kramar Anna

  SvaraRadera
 2. Halkade in här från nånstans och ser att du fått ett jobbigt besked från sjukhuset, jag kan inte säga så mycket mer än att jag önskar dej god bättring, snabbt.

  Min kommentar skriver jag för att jag bara ville tacka för tipset om stickcaféet på FB. Jag har glömt bort att jag hörde om det för länge sen, men nu har jag gått med i ett par grupper där.

  Här i min stad är jag med i stickkubben.se och vi träffas på olika offentliga ställen på torsdagskvällar. Mycket trevligt. Vi får info på bloggen och på FB.

  Önskar dej allt gott!
  A

  SvaraRadera