onsdag 9 november 2011

Trött........men hjärnan den jobbar på....

Varför måste tankarna komma så fort man lägger ner skallen på kudden.......Eftersom nattsömnen nu senaste tiden varit obefintlig så va jag ganska trött ikväll och tänkte ...va skönt då kanske man får sova inatt......men så fort jag lagt ner skallen och efter ett tag så kommer dessa tankar och hjärtat börjar slå snabbare och snabbare....tankarna handlar mest om,om dom verkligen hittat all cancer eller om det gömmer sig mera i kroppen som dom inte upptäckt än........och så hur Ville ska klara sig utan mamman..........inatt som va kommer jag inte ihåg vad jag drömde om....men vaknade upp mitt inatten med panik om att jag höll på att dö.....skitläskigt.....men nu har jag följt min kära systers råd och kollat in garn på sticknet.se och då kändes allt lite bättre...knäpp....jag vet......men sen jag upptäckte knölen så har lusten till att shoppa garn försvunnit.....för varför skulle jag köpa det om jag inte skulle annvända det,hade nog i bakskallen på känn att ngt va galet....men nu ligger det en önskelista där som nog kommer att fyllas på imorgon dag =))))

2 kommentarer:

 1. Stackare! När du får panik på natten så skall du väcka Stefan, det känns bättre att inte vara själv. Han kan hjälpa dig att fokusera på andningen, så att du inte tappar all kontroll. Det du får nu är panikångest, ingen farligt men det känns som man ska dö. Därför är det VIKTIGT att inte vara själv. Du får ringa mig mitt i natten om du vill. Jag finns här och vet vad det handlar om. Bra att du shoppa loss med garn, nästa steg är att vila, äta och ring vårdcentralen om du inte kan sova. De kan hjälpa dig nu. Det här kommer du att greja, Ville kommer ha sin mamma tills han är väldig gammal. Tankarna kommer, men försök att vila och komma i så god form du bara kan och shoppa loss på mer garn. Eller varför inte lite kläder? Det här kommer gå bra. Se till att vila nu så att inte blodtrycket skjuter i höjden, se till att barnen och mannen tar hand om dig inte tvärtom. Älskar dig syster! Vi hörs. Varma kramar till dig i massor/Syster Yster :))

  SvaraRadera
 2. Tänk inte så mamman! Men det är ju typiskt att tankarna kommer när man lägger sig ned, och inte har massa annat att stimulera hjärnan med.

  Beställ garn som fan tycker jag! Så du har något att göra på sjukhuset sen. <3 Tänk vad mycket sticktid! ;-)

  Massa kramar till dig mamman, du kommer klara det här galant! Du är ju super mamman! Ur modern. ;-)

  Puss!

  SvaraRadera