måndag 14 november 2011

Varför..........

Det som snurrar runt i huvudet just nu är....varför fick jag detta just nu ????? Bytt till nytt jobb som jag verkligen stormtrivs med (nytt och nytt...ny arbetsgivare) Känns lite som man sviker dom nu.......men orken nu innan operation finns inte till att jobba....all min vakna tid och även den jag ska sova går åt till tankearbetet till hur jag kommer att orka ta mig igenom detta,jag vet att det finns dom som har det värre än vad jag har....men det finns alltid ngn som har det värre...tyvärr...men detta är skitläskigt för mig......Men åhhh vad jag skulle vilja gå till mitt jobb,saknar det som bara den.......Nu idag sjukskrev läkaren mig fram till operationsdagen...den dag jag är skitskraj för....försöker förtränga det men det blir så påtagligt som idag när jag va till vårdcentralen.......usch ja.....och sen kommer ju dom där tankarna om dom hittat allt,kommer dom att få bort allt.......nej nu ska jag  spela lite Word Feud och hoppas mitt beställda garn dyker upp endera dan så man kan få hinna njuta av det..........

3 kommentarer:

 1. En sak jag kan lugna dig med innan operationen är att när du kommer dit så får du lugnande som verkligen hjälper. Man blir inte groggy utan bara helt lugn och harmonisk i skallen. Suveränt! Och jag vet att du är rädd, men att bli sövd är lite mysigt, fast det kanske är för att man fått det där lugnande som man tycker det iofs... ;-)

  <3

  SvaraRadera
 2. Klart att du måste vila innan operationen!

  SvaraRadera
 3. Inte ska du ha dåligt samvete gentemot jobbet! De förstår, och du kommer ju kunna jobba där länge sen, efter operation :)
  Allvarligt, man ska inte känna skuld i ett sånt här läge, det är inte så att du sviker dem, eller hur? Man råder inte över allt, och dit hör sjukdomar. Ta hand om dig själv nu :)

  SvaraRadera