torsdag 6 juni 2013

Den ena dan är den andra lik......

ja inte blev denna dag ngt bättre..... men mot kvällningen kände jag lite bättring....... nu har det även börjat bli sår i händerna pga biverkningar....bara det håller sig på ställen  så jag kan sticka,för vad skulle jag göra om jag inte kan hålla på med min stickning..... annars har det badats och lekts här ....Micke & Petra med barn kom och badade på eftermiddan.... Skulle också gått över till min Faster Ingrid och grattat henne men orkade inte då jag mår som jag gör,hoppas kunna gå över när Farbror Janne fyller år på söndag i stället,tur dom fyller dagarna så nära varandra =)....... Till middag fixade pappan grillat kött och till det hade vi pomes frites,sallad och såser..... gott va det även om jag nu inte får i mig så mycket....... Ja den här behandlingen blir/blev tuffare än vad jag trodde den skulle bli och då har jag 2 1/2 månad kvar att behandla !!!!! bara hoppas att det inte blir värre än värst och att det kanske avtar lite..... har stickat så gott jag orkat på Tuvas kofta och bakstycket är snart färdigt =) Pappan va iväg på fotbollsträning på kvällen..... Imorrn är alla lediga även pappan....... Nu Word Feud...... sen sova...... förhoppningsvis......
5 kommentarer:

 1. Hoppas morgondagen känns bättre vännen. Natt natt. Kram <3

  SvaraRadera
 2. Godmorgon! Får man hoppas på att det känns så, iaf? Tråkigt att höra att du får så många biverkningar av medicinerna... Främst det här med ätandet/illamåendet. Du behöver ju all styrka du kan få nu? Men jag antar att du är bekant med näringsdrycker? Det finns "näringsshots" som man inte behöver dricka så mycket av, men som innehåller en hel del av det man behöver/dag. Bara en tanke... Jag hoppas iaf att du får en bra fredag och en bra helg!

  SvaraRadera
 3. Tänker på dej varje dag i den här värmen. Hoppas att såren inte blir så stora så att du inte kan sticka och att värmen avtar lite. Tycker också att värmen är jobbig och då är jag frisk (kroppsligt alltså, det övriga kan jag inte bedömma... ). När du känner att du orkar och om du vill, vill jag gärna beställa en sån där grå kofta av dej, ska bli bonusmormorsmor i september. St 8 mån så att han/hon kan ha den i vår.
  Kram Monica

  SvaraRadera
 4. Hoppas måendet vänder till det bättre snart!
  Vilken tur du har sådan fin familj i allt det svåra.
  Koftan var ju bara så fin! Vilken fart du måtte ha på stickorna.
  Varma tankar. Anna.

  SvaraRadera
 5. Tänker på dig mycket! Farmor Sofia.

  SvaraRadera