onsdag 12 juni 2013

Trots värk,trötthet osv så blev det en helt galen bra dag. ....

och det galna bra var att i går vid 16 så beställde jag ju garn från Yarn Paradise och hoppades ju att det skulle hinna hit innan helgen ....så det blev en väldans härlig överraskning att det dök upp med DHL redan klockan 11 i förmiddags....och jag blev såååå himla nöjd över garnet så härliga färger.....och som en liten efterrätt till så kom mitt vunna bud på Tradera i brevlådan...3 nystan ljuvlig babyull's garner.....så det blev en "Helt galen bra dag" för mig =) nu ska jag börja sticka vintertröjor i sommarvärmen till barnbarnen....och bluffollar till höstmarknaden i Gunsta......Lilla "Garntjyven" har varit igång även idag =) Dagen har varit sådär med värk och biverkningar från cellgifterna..... till middag i dag blev det kyckling , jasminris och grönsaker....Ville käka som en vuxen karl  han gillar kyckling han =) Sen måste Mia åka upp med Zacke till barnakuten då han varit dålig ett tag och blev värre idag på eftermiddan.....det visade sig på blodprov att han hade halsfluss och sen va provet för vita blodkroppar och ngt annat prov för immunförsvaret inte okej så han ska tillbaka och kollas upp,dom misstänkte borrelia också ,men det tar ju lite tid att få svar på det provet.....stackars liten kille....... Pappan har inte kommit hem än då han är på ngn's avtackning på universitet och är på middag i rektorsvåningen... men nu ska jag slå igen mina "blå"....... men först Word Feud =)2 kommentarer:

  1. Va härligt kul att dina garner kommer till dej...DU är ju så positiv..så det är helt otroligt:)) Fina bilder du visar. .kram o natti...Gunilla

    SvaraRadera
  2. Vilka underbara garner....Helt fantastiskt va snabba dom är att leverera.Ska bli spännande och vilka fina saker du ska sticka av det här.Lillkillen är jättefin i sin kavaj.
    Styrkekramar ♥♥♥

    SvaraRadera