fredag 10 augusti 2012

Då har jag fått svaret av magnetröntgen del 1

och det va både tråkigt och bra.......det som va bra är att cancern som sitter i hals,rygg och bäcken är oförändrad....MEN  den i huvudet har växt på sig....och remiss ska nu skickas till neurokirurgen för utvärdering och bedömning.....onkologerna vill operera för att ta ut den för att se vad det är eftersom den inte svarar på cytostatikan och misstänker att det är ännu en cancersort då skulle jag ha 3 olika cancersorter härja i kroppen....Vad är detta,man tror ju inte det är sant....nu känner jag mig helt tom och ska försöka smälta detta =(  tills jag blir kallad till neurokirurgen för att få reda på vad jag har vänta mig....Usch nu ska jag dricka en kopp kaffe och försöka få nerverna på plats ..............Emma hade målat en så fin tavla som jag fick med posten idag Tack Älskade Emma !! <3

7 kommentarer:

 1. Åh, vad jag önskar att jag kunde göra nån sorts magisk rörelse här borta hos mej, som gjorde att alla dina cancer-monster började krympa och försvann.

  Du är i mina tankar flera gånger om dan. Och, jag hoppas att mina stöttande tankar har en positiv inverkan genom universum.
  (((kram)))

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag önskade att de fanns något jag kunde göra.... Men de enda är KRAMAR <3

  SvaraRadera
 3. Glöm inte att vi är här och stöttar dig!!! Kerstin Kastberg

  SvaraRadera
 4. Emilia Holmström10 augusti 2012 20:31

  Tycker du är så oerhört stark som fortsätter att skriva om vad som händer. Hoppas att du känner hur mycket vi vill stötta dig i dethär. Det är en svår tid just nu, och jag önskar verkligen att du satt där i personalrummet när vi kom på morgonen. Vi saknar dig så mycket!

  Sänder en megaboost med energi till dig från oss på Tallens förskola <3 Kram

  SvaraRadera
 5. Saknar ord.Tycker du är så stark som orkar prata om eländet du har i din kropp.Det är jättebra att du kan det,en sorts säkerhetsventil,den här datan.Vi alla här ute hjälper dej mentalt med en massa tankar och styrkekramar.
  ♥♥♥

  SvaraRadera
 6. Håller med Benita och alla andra här.

  SvaraRadera
 7. Skickar kramar och hoppas och önskar att allt blir bra!

  SvaraRadera