måndag 27 augusti 2012

Jag får ståpäls.......=)
Åhhh jag hittade nyinkommet garn på Yarn Paradise.....Åhhhhh vill ha vill ha .....allt.......:I dag ringde min läkare för att tala om svaret på min röntgen av levern och sen att dom ville ha in mig NU i veckan för att lämna prover för att se hur min kropp mår....och sen inför nästa cellgiftsbehandling som ska påbörjas 6:e september.....dom måste ju göra operationen av hjärntumören emellan cellgiftsbehandlingarna....nu får jag ju inte dricka radioaktiva jodet heller mot sköldkörtelcancern,de skjuts ju upp nu när dom hitta tumören i skallen,och sen kommer cellgiftsbehandlingen mot den Endokrina cancern som bitit sig fast överallt i kroppen att senareläggas .....Svaret på leverröntgen va att det fanns ngt där....men inga stora tumörer utan ngt som dom inte kunde se va de va för ansamlingar så nu blir de en ny röntgen efter operationen för att se om ansamlingen blivit större.....Annars planeras Familjens och Gula Husets årliga kräftskiva...tråkigt nog den helgen jag tar cellgifterna,men just nu känns de som om vad man än planerar är det ngt skit som kommer ivägen,tyvärr......Tur att garnsidorna finns och får en att drömma sig bort....sjukpenning och längtan efter massor av garn går inte riktigt ihop sig......suck....... Fixade lite i Villes rum idag så han får en fin pluggplats att sitta vid.....Han börjar bli stor nu och vill inte ha leksaker i sitt rum......sen är det så kul med honom för han vill ha snyggt och ordentligt i sitt rum....så nu är de nog slut med röj i hans rum......för som han sa åt mig när vi fixade...Mamma nu får småungarna leka nån annanstans...ja han är för go ! Nu ska jag spela Word Feud ......Natti Natti Dröm sött,vakna _ _ _ _ _ =)

4 kommentarer:

 1. Jaaa...det var en hel del att smälat på en gång.
  Nu är det bara att lita på doktorerna.Dom vet vad dom gör,du ska se att det kommer att gå bra.
  YP är en riktig godisaffär för oss garnälksare.
  Din minsing är en klok liten kille.
  Styrkekramar till dej ♥♥♥

  SvaraRadera
 2. Jag vågar inte besöka YP, har ju redan för mycket garn...
  Mitt hopp är att att monstren ska reagera när du cellgift och att op fixar tumören också! Tur att du har nära till Ackis och inte bor där det är långt till specialister.
  Din son verkar ha ordningssinne, bra då kan han få bra studieresultat också!
  God tur med allt du gör-kram!

  SvaraRadera
 3. Hoppas sjukpenningen räcker till en del garn.. Jo, lite ska det väl bli? ;) Borde vara avdragsgillt... Terapi för sjutton!
  Blir nog bra med lite "ståhej" av det roligare slaget mitt upp i även om det också är jobbigt.
  Styrkekram till dej o din familj!
  /Tina
  PS. Bra att de tar in dej på en gång o drar igång behandlingarna!

  SvaraRadera
 4. Gullunge!!!! Tror han liknar sin mor :D Tur att du får komma in så de kan få bukt på eländet nån gång! KRAMEN

  SvaraRadera