lördag 11 augusti 2012

Hoppas få sova denna natt....

då föregående va katastrof.......tankar som snurrade i skallen hela tiden.....man blir ju lite skraj nu om dom ska hitta mera cancer på del 2 av magnetröntgen....den 23:e har jag fått tid till det....... Dagen har varit lugn,pappan va på fotbollscup i Almunge och Ville va hos Calle på  eftermiddan och sen kom dom över hit för att bada och leka ett tag.....Emma kom också på eftermiddan....har haft en stress huvudvärk hela dan så nu ikväll mådde jag så illa....Började sticka på en bluffolle som Malin ska få ta med sig på marknaden i september i Gunsta,ska sticka några till tänkte jag då dom är till vuxna =) Efter beslutet att blocka vissa personer på Facebook så känner jag en viss lättnad att vara fri igen och slippa höra en massa skit,för då kommer man inte åt mina statusuppdateringar längre och så hoppas jag att dom som är mina vänner där håller sig från skitsnack...usch tycket sånt är så himla elakt vem man än snackar om....Faster Titt kom med en stooooor påse gula kantareller som jag förvällt och fryst in,ska nog bjuda Syster Yster på en macka när hon kommer hem från Teneriffa <3 I morgon är det kalasdax igen,hos Malins då dom är 3 stycken som fyllt och fyller år inom snar framtid Oscar 10:e 15 år.....Eric 13:e 37 år och Erica 16:e 5 år alla i Augusti.....är så stolt över mina plantor i uterummet som växer så det knakar..Tomat & Paprika =) Godnatt nu alla Rara....Se om Varandra <3


3 kommentarer:

 1. God Morgon o välkommen till Söndagen :)
  Vädermässigt verkar den vara "så där". Men vi är i gamla hemstaden (några mil från U-a) o campar vid Mälaren så vädret spelar inte så stor roll. Träffar döttrarna o föräldrar så, ja... :)
  Var vid Alsta Trädård i Ö-bro igår, tittade på det utställda stickade.. Vikingamönster. Väl värd ett besök! Och så är ju deras växthus själva värda ett besök :)
  Nu broderade jag ut texten liiiite.. Hoppas det inte gjorde nåt! Och hoppas du får en hyfsat bra söndag trots allt!
  /Tina

  SvaraRadera
 2. Hoppas du sovit gott inatt!!!! KRAMEN

  SvaraRadera
 3. Hej min vän! Va bra att du bockat dom som skitsnackar.
  Så härligt o underbart gott det ser ut med gula kantareller, Mums=)
  Hoppas du får sova inatt nu, man behöver sova för att orka med allt.

  Många gokramar till dej vännen.<3

  SvaraRadera