fredag 10 augusti 2012

Då va denna dagen över......som jag önskat inte gett mig det svar jag bävat för........Hoppas att morgon dagen blir lugnare för själen.....


ja det har varit mycket tankar i skallen idag........efter doktorn ringt och talat om beskedet av magnetröntgen så mådde jag så himla illa så jag höll på att kräkas flera gånger.....sen kom stresshuvudvärken som på beställning.....Tur att Ville fick åka och leka med Calle på eftermiddan......är ju såååååå himla rädd för allt vad operationer heter och inte gör ju saken bättre efter den operationen jag fick göra i november....när allt blev helt galet.......annars har dagen varit som en vanlig fredag....pappan storhandlade på vägen hem och sen grillade vi till middag.....Ville hämtades hem vid 19.30 ... först på kvällen hade jag ro att sticka på Ronjas vintertröja.....kan inte sätta mig när jag blir så där orolig.....tur att Lilla Ebba finns i huset och sprider Baby Mys.....älskade lilla ungen <3 i dag är det intag nr 2 med cellgifterna........Hoppas att morgondagen bjuder på lugn i själen......usch varför måste jag behöva gå igenom detta,denna jäkla oro hela tiden......... Ta väl hand om Varandra....nu ska jag spela Word Feud.......SEN FYLLER JU MITT NÄST ÄLDSTA BARNBARN OSCAR 15 ÅR I DAG !!!!!!!!!! HURRA HURRA =)GRATTIS MORMORS KILLE =)

4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Massor med styrkekramar till dej,ingen höjdare att veta vad som ska ske.Livet är grymt.
  Jag har också ett barnbarn som fyller i dag.Han fytter tonåring-13 år.Det är stort.

  Kramar,hoppas att du får en bra dag.♥

  SvaraRadera
 3. Anneli Andersson11 augusti 2012 16:18

  Så tråkigt att inte tumören i huvudet också stannat upp i sitt växande :( Inte konstigt att du känner dig yr och får huvudvärk ibland... Förstår att en operation känns hemsk, men då ska du se att dom lyckas få bort den eländiga cancern i huvudet åtminstone!
  Du har så fina barn och barnbarn, vilken lycka i allt elände!
  Kram, Anneli Andersson

  SvaraRadera
 4. Vilket liv och vilken påfrestelse du får stå ut med! Kan det vara så att allt som rör sig i kring dig på hemmafronten har en positiv effekt?! Jag börjar tro det, du får barnbarn och barnen fyller år osv.
  På något sätt lever du upp till smeknamnet jag gett dig: Starka Betty!
  Kram!

  SvaraRadera