Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

fredag 17 februari 2012

Dagen efter......

första intaget av tabletterna och peppar,peppar än har jag inte känt ngt att jag tagit dom.....sitter nu i sängen och intar dagens första kopp kaffe och kollar på Tv4's nyhetsmorgon.......och en macka till det förstås.......efter klockan 13.00 i dag blir det samtal med min läkare Henrik....är så glad att han är min doktor...i förrgår när han kom för att prata med mig va jag ledsen...men då kramade han om mig och satte sig brevid mig och höll min hand,så himla gulligt och snällt......medans han pratade med mig......ska idag försöka få klart Isaks tröja.....vikten stannade på 44,9 idag.....

2 kommentarer:

  1. Hoppas att du inte får jobbiga biverkningar av tabletterna.Vilken lycka♥ att du har en bra läkare.Det är guld värt.En trygghet mitt i allt elände.Jag hade också en super bra läkare,skönt och ha den tryggheten när man mår som skruttigast.Hoppas att du får åka hem till helgen.Dina gladtröjor blir så jättefina.
    Styrkekram till dej ♥♥♥

    SvaraRadera
  2. Äntligen något positivt, en sådan toppenläkare du har! Blev helt varm i hjärtat när jag läste om hur han är emot dig! Väger du verkligen bara drygt 44 kg?!
    <3 <3

    SvaraRadera