torsdag 21 november 2013

Stackare....

Usch tänker på stackars Tuva som hade fått magsjuka natten som va =(  Tycker INTE om magsjukan....när jag fått det så har man ju magrat av nästan 10 kilo.......nä hoppas vi slipper här....... och att Sara och Isak slipper också...... Så nu kan ju inte dom komma på Lördagensfika då syskonen ska fira lilla Plutten som fyller år ,dock inte förräns på måndag ...men alla jobbar och det blir för sent för alla barn.....Tänk att han blir åtta år .....Mammas lilla Hjärta <3 Eftermiddan avlöpte lugnt och stilla...... Ville va go och glad när han kom hem.......fixade middag och sen va det väntan på pappan som skulle veckohanda ,glad att jag slipper vara med....är inte den som gillar att springa i affärer precis..... men jag får ta hand om matberget när han kommer hem istället..... gick över förväntan att få allt på sin plats....sen blev det Ett med Naturen för min del....tycker om naturprogram....och i dag fick man se Tjäder =) vilka fåglar,mäktiga . blev ju färdig med bluffis nr 20 på dan,så jag la genast upp för nr 21 och hann göra typ halva bluffisen...... och nu har jag krypit ner i myslådan och  sitter här och skriver....ska ta mina giftpiller och spela lite WF innan jag trycker på "Off" knappen =) NATTI NATTI !

4 kommentarer:

 1. Usch för magsjuka 😟
  10 st vitpepparkorn tar jag alltid med ett glas vatten när den sjukan härjar runt och *peppar peppar.....*
  Kram ❤
  Anki

  SvaraRadera
 2. Vi tycker också om naturprogram..brukar bli sittande om det dyker upp.Håller tummar o tår för att ni slipper kräksjukan;) go fredag på dej gumman ♥ Gunilla

  SvaraRadera
 3. Hoppas du slipper magsjukan å influensor som det kryllar av.KRAM

  SvaraRadera
 4. Jag och katten bruka kolla fåglar på TV tillsammans, det ger ett mervärde! Magsjuka och förkylning är två gissel vi borde slippa det fyller ingen funktion tror inte ens det finns forskning! Kram på dig Bettan!

  SvaraRadera