Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

onsdag 29 februari 2012

Håll alla tummar som går att detta går bra. ....


Ja idag är det dax för det värsta jag vet Tandläkarbesök....men jag får ju gå till Akademiska pga min situation med sjukdomen som jag har....så nu är blodtrycket högt  kan jag tala om....igår kväll blev jag klar med den första av min tillverkning av Hjärtemössorna...Pappan har serverat mig frukost...kaffe & macka

4 kommentarer:

  1. Jag hittade till din blogg via någon annas(minns inte vems) sida för ett tag sedan och vet lite grann om vad du går igenom. Förstår att det är mer än tufft just nu.
    Vilken härlig och stöttande familj du har och jag beundrar din stickenergi, du verkar ju vara supersnabb med stickorna:)
    Håller båda mina tummar för dej idag!

    SvaraRadera
  2. Tänker på dej min vän, du ska se att det kommer gå bra men jag vet hur det är att ha "tandläkarskräck" det är det absolut värsta jag gör=). Lycka till gumman. Kram

    SvaraRadera
  3. Håller tummarna jag med.Hoppas det går bra.♥♥

    SvaraRadera
  4. Bilden du lade in gör väl ingen mer positivt inställd till tandläkarbesök, kanske ska bilden visa en del av hur du upplever det? Jag har i många år haft turen att ha en väninna som är tandläkare och jag kan via henne nära på lova att inget ont kommer att drabba dig hos tandläkaren! Deras vetenskap har också gått framåt, inte endbart läkarnas!
    Du kanske gillar glass, det brukar gå bra att äta fast man är omtumlad i munnen... <3

    SvaraRadera