torsdag 29 mars 2012

My Little Pony nostalgi.......


Efter Mia dammsugit och snyggat till dök det upp två döttrar till Malin & Sara kikade över med Erica och Isak.....fikade och käkade lunch....Mysigt besök.....Även älskade Syster Yster dök över på en snabbfika......Malin levererade filten som hon gjort till Lilla "Bebben"....Den är så himla fin.......sen fick vi en nostalgitripp tack vare min Kusin Helene som på Facebook lagt upp en bild på My Little Pony mugg...då kom jag på att ungarna fick ju när dom va små....och jag hittade ett gäng som Tuva och Erica fick dela på .......Kul att det kommer till annvändning igen......nu ska jag vila ett tag...blev ngt trött i huvudet efter besöket.......

3 kommentarer:

 1. Vilken fin filt!!! VAd är de för garn?
  Hoppas de känns bättre ikväll. KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej. Älskar att läsa din blogg och se allt fint du stickar. Tycker du verkar superstark som orkar skriva och berätta allt du är med om. Tror du är en super bra inspiration för andra i samma situation. Jag halkade in här på ett bananskal när jag hittade din blogg på nåt av tisdags eller torsdagscaféerna på Facebook. Tycker även att ni hade väldigt bra smak på namn när dina barn var små. Två av dina döttrar heter som mig och min yngre syster. Jag heter Malin och hon Sara.

  Stora varma kramar och hoppas vi ses på tisdag på stickcafét

  SvaraRadera
 3. Åhhhh dom muggarna hade 4 av mina 5 döttrar. Jag gjorde egna mönster av My little Ponnies målarbilder och stickasde till Emma, Hanna och Ida. Dom blev skitbra.:))

  Monkan från Åkersberga

  SvaraRadera