onsdag 28 mars 2012

Myspysarna. .....Han som sov som en stock i dag.....klockan 9 behagade Lilla Hjärtat vakna och det blev lite mys med Storasyster Linnea och Katten Larsson........innan uppgång.....Fick precis samtal från onkolog läkaren och hon berättade att det blir förmodligen operation så snart som möjligt av tumören i huvudet...Ååååhhhhhhh jag blir så skraj.........nu skulle jag bli kontaktad av neurologerna inom snar framtid.......Jävla skit.......VARFÖR FICK JAG DETTA OCKSÅ !!!!!!!!!!!

3 kommentarer:

 1. God morgon.Tänk va mysigt det är med nyvakna ungar..gulligt♥...Jag tycker att det låter bra att det blir operation snart.Nu har "stenen "kommit i rullning..nu är det bara att hänga med.du ska se att det kommer att gå bra.Du har många som stöttar dej. Kommer du ihåg Marie Fredriksson i ROXETT.Hon har gått igenom en snarlik resa.Massor med styrkekramar ♥♥♥

  SvaraRadera
 2. Jobbigt,jobbigt. Men ändå, slippa ditt "kajko" i huvudet , så skönt.Det går säkert bra, men konstigt att läkarna inte var mer på alerten efter första skallröntgen.Ju fortare skiten kommer bort, desto bättre.
  Önskar all lycka till dig ochin fina familj.
  Kram/Ellenor

  SvaraRadera
 3. SÅ bra att det blir operation så snart som möjligt, så du kan lägga det bakom dig och att du slipper den där konstiga känslan i huvudet. Massor med styrkekramar!!

  SvaraRadera